HR diensten

Uitzenden

Heeft uw bedrijf behoefte aan tijdelijke personeel? IroMatch is gespecialiseerd in het invullen van tijdelijke vacatures. Door focus te leggen op bepaalde sectoren, hebben wij veel kennis en zijn wij volledig op de hoogte van ontwikkelingen. Zowel u als opdrachtgever als onze uitzendkrachten kunnen in alle opzichten vertrouwen op de deskundigheid en professionaliteit van IroMatch.

Werving en selectie

Wilt u zich geen zorgen meer maken over werving bij uw bedrijf? IroMatch helpt u daarbij! Door jarenlang ervaring weten wij precies welke kandidaten bij uw bedrijf passen. Naast dat u heel veel tijd bespaart, vinden wij ook de beste mensen in de markt voor u. Bij IroMatch wordt er voor gezorgd dat functies tot hbo-niveau zo snel mogelijk worden ingevuld.

Payrolling

IRO match zorgt ervoor dat u als ondernemer zich geen zorgen hoeft te maken over uw personeels- administratie. Het woord ‘payroll’ staat letterlijk voor ‘loonlijst’. U bepaalt zelf wie er werkt, op welk moment en voor welk salaris. U betaalt vervolgens per gewerkt uur, dat betekend dus dat u geen kosten heeft wanneer iemand ziek is. Naast dat heeft u ook geen kosten wanneer de omzet terugloopt en u minder mensen in wilt zetten.

Training

Er komen steeds meer veranderingen in de maatschappij. Ook zijn er steeds meer technologische ontwikkelingen waarvoor medewerkers regelmatig over nieuwe vaardigheden moeten beschikken. Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten en bieden opleidingen en cursussen aan. Om er voor te zorgen dat alles lekker loopt, geeft IroMatch trainingen. Dit zijn trainingen op maat, verzorgd door een ervaren en inspirerende trainer.

Poolmanagement

IroMatch zorgt ervoor dat u altijd over het juiste aantal vakkundige mensen beschikt dankzij Poolmanagement. Zo zijn er altijd kandidaten beschikbaar die direct productief kunnen zijn. Dat kan op elk moment en op elke plek zijn. Wij maken onze Poolmanagement uit verschillende contracten (uren), zo kan u het aantal flexmedewerkers verhogen of verlagen met minimale kosten. Zo beschikt u altijd over flexibele werknemer en voorkomt u productverlies.

Flexibele pools

Met onze flexibele pools bent u altijd bereid op pieken, dalen en/of ziekteverzuim. U geeft door wat voor kandidaten u wilt en IroMatch stelt een flexibele pool voor u op. IroMatch zorgt er ook voor dat de pool zo opgesteld wordt dat kandidaten op verschillende uren beschikbaar zijn. Als u minder of meer personeel wilt inzetten is dat helemaal kosteloos.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op