Over ons

Onze kracht is een doelgerichte aanpak en ijzersterke service. Dit merken steeds meer bedrijven!

100

Tevreden bedrijven
per jaar

Wie is IRO-match?

IRO-match is vanaf 2015 actief op Schiphol ervaring in ‘Aviation’ heeft IRO-match Uitzendbureau bewezen een ‘niche’ speler te zijn in de regio Schiphol/Amsterdam, met een focus op gespecialiseerde functies in Aviation, Logistiek en Facilitaire dienstverlening (MBO-WO niveau). IRO-match is een jong en dynamisch arbeidsbemiddelingsbureau gevestigd in Hoofddorp. Het biedt op maatwerk gerichte oplossingen voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers. Door persoonlijkheid, deskundigheid en een resultaatgerichte werkwijze, behalen wij de meest succesvolle matches.

Voor werkgevers

Is uw bedrijf opzoek naar nieuw personeel, maar heeft nog hulp nodig bij het vinden van het juiste talent? Wij helpen u hierbij. Er wordt gekeken naar wat voor bedrijf u heeft en wat u op dit moment nodig heeft. Wij huren studenten, medewerkers of zelfs specialisten in om uw bedrijf het beste te geven. Als IRO-match optreed als uitzendbureau nemen wij ook de salarisadministratie uithanden. Als u zelf een nieuwe collega/medewerker gevonden heeft, dan is payrolling ook een optie voor u. U behoud dan nog steeds flexibiliteit en heeft u geen salarisadministratie.

Voor werknemers

Bij IRO-match denken wij aan uw toekomst. Daarom bieden wij speciale opleidingen en trainingen aan. Met de hulp van coaches leiden wij u op. Zodat u de skills van uw volgende carrière stap onder de knie hebt. Als specialisten kennen wij sinds jaar en dag de behoeften van onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij goed inschatten of jij als kandidaat tevreden zult zijn met een functie.

Verloning

De verloning en uitbetaling worden voor IRO Match B.V. verzorgd door ons externe administratiekantoor PSC Backoffice Services 300 BV (KvK 32136746), handelend onder de naam IRO Match Services.

NBBU- CAO

PSC | Backoffice Services is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Alle IRO Match uitzendmedewerkers werken dan ook conform de NBBU-CAO.

SNA KEURMERK

PSC | Backoffice Services heeft het betrouwbare SNA Keurmerk NEN 4400-1

VCU Certificering

PSC | Backoffice Services is sinds 2012 VCU gecertificeerd.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact op